Recap: Juli 2023

Ondanks dat het wat stiller is op social media, zit ons team niet stil! Wat hebben we in de maand juli weer leuke dingen gedaan. Hard work pays off!

Esther Kiestra was op 11 juli bij de “Workshop KoKoKo” met diverse leden van FCSI Deutschland-Österreich e.V. in Frankfurt. Het gaat hier om Design-Thinking bij Projecten (projectmatig werken). Interessante workshop met goede tips en tricks.
 
Linda Kosdi heeft de tussentijdse accountantscontrole voor het project Techniekcoalitie Brabant gehad.
 
Angelien van der Zanden, onze altijd bezige bij, heeft weer een geweldige BNZ Nijmegen BBQ neergezet. En Angela de Best was aanwezig bij meerdere events van European Digital Innovation Hubs Network. Angela (en onze topper Merel Verheul) genoten lekker van hun welverdiende vakantie.
 
Harde werkers Famke Linnartz en Dilianne Reinders - Nistelrooij zijn als een speer aan de slag gegaan op kantoor en zorgen ervoor dat alles (ook in de zomervakantie) vlekkeloos doorgaat. En hebben onze stagiair Stijn Halma super begeleid de afgelopen periode. Stijn is inmiddels klaar met zijn stage en wij wensen hem veel succes in zijn loopbaan!

Elonique Dalhuisen heeft een top meeting gehad met Angelien van der Zanden en Evie ter Horst bij ons kantoor in Amsterdam. En zij was betrokken bij de lancering van de nieuwe huisstijl van de SBBU.

Ook zijn we begonnen met de voorbereidingen van Host Milano, waar een deel van ons team bij betrokken is.
 
Ons label Clubp, hét platform voor ambitieuze secretaresses en support professionals had ook weer een aantal hoogtepunten in juli. Een daarvan was het eerste Clubp Golf-event bij Golfbaan Het Rijk van Nunspeet.
 
Al dit geweldige werk moest natuurlijk even gevierd worden. Daarom zijn we traditiegetrouw met het team naar de Vierdaagsefeesten geweest!