Recap: September 2023

Een dynamische maand september bij ABCS!

We verwelkomen Marjolein Verloop als nieuwe aanwinst, die op 1 september bij ABCS is begonnen, met een focus op NVSHA (Nederlandse Vereniging van SpoedeisendeHulp-Artsen). Liesbeth van de Logt voegde zich op 18 september bij ons team, met expertise in FCSI Deutschland-Österreich e.V. en NVSHA. Welkom!

Elonique Dalhuisen en Esther Kiestra gingen op bezoek in Zürich voor FCSI EAME.

Linda Kosdi besteedde september aan de lancering van de nieuwe ledencommunity van NVSHA via Huddle op 4 oktober.

Angelien van der Zanden genoot van het GolfEvent van Metaalhuis op 12 september en nam organiseerde de VKGE academiedag 'Ouder worden 2040' op 21 september. Ze maakte een inspirerende Inspiratie Tour in Keulen mee voor FCSI Nederland op 22/23 september en was aanwezig bij de ledenbijeenkomst STV Slijptechniek op 25 september.

Esther was secretaris bij de #OSCRO-vergadering op 25 september, met belangrijke discussies over regionale luchthavens.

Angela de Best en Marjolein zetten een feestelijke Kick Off neer voor project Klikopmorgen.nl, met Menno Lanting als gastspreker op 27 september.

Famke Linnartz notuleerde zes nuttige meetings voor AMS-IX en bezocht Londen. Ook organiseerde ze de eerste bijeenkomst voor alle New York Pizza-franchisenemers en het vooroverleg voor de Franchiseraad.

Clubp, hét platform voor ambitieuze secretaresses en support professionals en EVA support professionals waren ook druk bezig: Clubp met succesvolle TechTalks, workshops en collegereeksen, en EVA plaatste een directie assistent bij MOC 't Kabouterhuis en heeft een opdracht ingevuld voor een project assistent in de regio Hoorn/Alkmaar.

Tot volgende maand, team ABCS!