Recap: November 2023

Een maand vol ABCS-actie!

Het ABCS-team ging onlangs op avontuur tijdens een onvergetelijk weekend in Vrouwenpolder, Zeeland! Met geweldige foto's om het vast te leggen!

November was misschien administratief, maar niet zonder glans voor Liesbeth van de Logt! Te midden van verhuisaanvragen bij Mondial Van Dijk Verhuizingen Boxmeer, heeft Liesbeth de GAIA-mailboxen strak georganiseerd. Ook nam ze notulen voor Huurdersplatform Land van Cuijk, BCG en Preventieplatform Dukenburg.

In het bruisende Dubai gaf Elonique Dalhuisen de aftrap voor FCSI MENA op 9 november.

De maand begon met een knal! Linda Kosdi organiseerde een geslaagd partnerevent voor Techniekcoalitie Brabant, inclusief de lancering van de nieuwe website www.jouwstapintechniek.nl. Verder werden geschikte locaties bezocht voor het volgende grote evenement: Team in Techniek in januari 2024, met keynotespreker Jacco Verharen en presentatrice Anne-Marie Fokkens.

De foto's spreken voor zich! FCSI Nederland Kenniscafé, Eindejaarsevent BNZ Nijmegen, en VKGE academiedag. Daarnaast onthulde Angelien van der Zanden de locatie voor de 3e editie van de Hospitality Hub, 'Scaping The Future,' op 25 april in 'De Groene Afslag' in Laren. Een transformatie-ervaring in de maak!

Lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria! Onze topper Merel Verheul was jarig!

Dilianne Reinders - van Nistelrooij schitterde bij de bestuursvergadering van Vereniging het Nederlandse Luchtverkeersleiders Gilde (VNLG) en beleefde een gezellige borrel bij de Veranda in Amsterdam. Ze maakte kennis met het nieuwe bestuur via het M&M spel. Ook genoot ze van de SterGroep deelnemersbijeenkomst, plannen smedend voor 2024 bij 't Keampke in De Lutte.

Angela de Best bracht november door met de kwaliteitscommissie in Utrecht, ontmoette de NVSHA (Nederlandse Vereniging van SpoedeisendeHulp-Artsen)-bezoekers live en bereidde zich voor op het Klikopmorgen.nl Expert Meeting op 1 december. 

Famke Linnartz dook diep in boeiende AMS-IX meetings, waaronder het commerciële team en de Board meeting.