Recap: Maart 2024

Wat een maand bij ABCS! Hier een recap van onze activiteiten in maart.

Liesbeth heeft belangrijke overleggen genotuleerd voor Koepel Mooiland Grave en het Huurdesplatform Land van Cuijk. Samen met Elonique heeft ze veel werk verzet voor de SBBM, inclusief naamswijziging en nieuwe website.

Elonique Dalhuisen was druk bezig met HOSTELCO/Alimentaria in Barcelona voor FCSI EAME en heeft een training voor Clubp, hét platform voor ambitieuze secretaresses en support professionals in Faro uitgewerkt samen met Angelien.

Linda heeft bezoeken gebracht aan 2 golfbanen voor onze Clubp golfdag. Ze heeft kwaliteitsvisitaties uitgevoerd bij het Rode Kruis Ziekenhuis en AUMC. Ook was ze aanwezig bij de uitreiking van "Het Slimste Idee in de Techniek" op het Provinciehuis in Den Bosch voor Techniekcoalitie Brabant.

Angelien heeft de FCSI Nederland ledenvergadering bij KlopPro Smart Kitchen Solutions gehost. ABCS ondersteunt nu de Branchevereniging voor zorgbemiddelaars. Ze heeft verschillende ontdekkingen gedaan voor VKGE-events en inspiratie opgedaan met Nils Roemen. Ook was ze betrokken bij de Metaalhuis bijeenkomst over AI bij BIC industries Eindhoven.

Esther heeft voorbereidingen getroffen voor de Student Challenge in HOSTELCO Barcelona samen met Elonique en Dilianne. Ze heeft bijeenkomsten bijgewoond over regionale luchtvaart in het Provinciehuis in Den Bosch. Ook heeft ze een Instagram Story workshop via Clubp gevolgd gegeven voor Marilou Linders.

Dilianne was aanwezig bij de deelnemersbijeenkomst van SterGroep. En zij maakte deze maand bekend in verwachting te zijn van een meisje. Wat zijn we blij!

Merel heeft het wagenpark van Acture overgezet naar één brandstofleverancier. Ze heeft nieuwe partners en events voor Clubp verkend en een locatiebezoek gedaan bij NBC Congrescentrum. Daarnaast heeft zij ook nog een huis gekocht in Zeeland!

Famke heeft een brainstormsessie gehad met Elonique en heeft het NL-West netwerkevent van Clubp bijgewoond in het Hilton Hotel. Ze heeft een make-up workshop georganiseerd door Gigi Bowmer via Clubp en de bestuursvergadering van het Metaalhuis genotuleerd bij BIC Summa College. Ook heeft ze de Instagram Story workshop gevolgd en heeft ze de raadsvergadering van New York Pizza bijgewoond op 29 maart.

Wat een maand vol actie en groei bij ABCS!