Recap: Januari 2024

Vliegend het jaar in met ABCS, het is weer tijd voor een nieuws update.

Welkom Nadia! Op 2 januari verwelkomden we onze nieuwe collega Nadia, die maar liefst 4 dagen per week bij Giesbers Ontwikkelen en Bouwen werkt en op donderdagen gezellig met ons team versterkt. De laatste week van januari hadden we een stagiair van Visio Onderwijs Grave, Kai.

Elonique is vol energie het nieuwe jaar begonnen! Ze is druk bezig geweest met mooie plannen voor ABCS, EVA support professionals en Clubp, hét platform voor ambitieuze secretaresses en support professionals. Ook bereidt ze een evenement voor FCSI EAME in Barcelona voor en heeft ze genoten van een heerlijke wintersport. Wat heel relaxed was dankzij een team van toppers!

Linda deelt een geweldig succes! Op 23 januari organiseerde ze voor Techniekcoalitie Brabant het Team in Techniek-event voor ruim 150 technische bedrijven. Amen sloot bij Linda aan ter ondersteuning en maakte kennis met TCB.

Angelien kende geen rustige start dit jaar! Zo begon ze het jaar met een super gaaf FCSI Nederland event in het theater van de Horecava op 9 januari. Op donderdag 11 januari stond er voor het bestuur van de VKGE een verrassing op het programma. Een leerzame ochtend bij de Ilse Wouters Academy. Presentatietechnieken om nog beter op het podium te ‘shinen’. En het serieuze werk stond voor 15 januari op de kalender. Deze keer te gast bij het Boordhuys te Nuenen. Na het succes van vorig jaar organiseerde BNZ Nijmegen ook dit jaar weer haar ontbijtsessies. Op maandag 29 januari was de afrap van 2024.

Dilianne Reinders - van Nistelrooij blikt terug op een rustige maand met onder andere de Vereniging het Nederlandse Luchtverkeersleiders Gilde (VNLG) bestuursvergadering. Op 18 januari presenteerde zij de plannen voor 2024 aan het SterGroep bestuur en deelnemers. Ze heeft ook gewerkt aan de voorbereidingen voor de FCSI EAME Conference dit najaar.
Deze maand heeft Dilianne haar laatste werkzaamheden voor The Boost Company verricht. Vanaf januari is daar een medewerker vast in dienst gekomen, die haar werkzaamheden over gaat nemen. Dominique, Niels en Tom bedankt voor de fijne samenwerking.

Angela is druk bezig met inwerken van nieuwe collega Amen en het plannen van interessante evenementen voor Klikopmorgen.nl/EDIH in 2024. Ook een succesvolle eerste partnerbijeenkomst op 29 januari!

Famke deelt een creatieve brainstormsessie met Elonique & Linda bij EBC Amsterdam op 31 januari.

Wij kijken weer uit naar een top jaar en houden jullie zoals altijd maandelijks op de hoogte!