Recap: Februari 2024

Een bruisende februari bij ABCS!

Op 2 februari hebben we de ABCS Glam Pubquiz gehad - een avond om nooit te vergeten met onze fantastische collega’s!

Amen organiseerde op 29 februari de allereerste EDIH-Bijeenkomst op de Brainport Industries Campus in Eindhoven. Een inspirerende dag waar alle vijf EDIH-Regio’s samenkwamen om ervaringen te delen en nieuwe afspraken te maken om MKB-bedrijven te ondersteunen bij digitalisering. De energie was voelbaar en de gesprekken waardevol!

Liesbeth vierde haar verjaardag op 28 februari en notuleerde voor het eerst bij een kwaliteitsvisitatie bij de samenwerkende Laurentius Ziekenhuis en VieCuri Medisch Centrum.

Elonique werkte aan verdere professionalisering tijdens haar werkdagen op kantoor in Amsterdam. En was aanwezig bij de finale van de Collegereeks Accelerate Business van Clubp, hét platform voor ambitieuze secretaresses en support professionals.

Ook Linda vierde haar verjaardag op 21 februari.

Merel had een toffe meeting met Clubp partner Mireille van Classic Boat Tours Amsterdam.

Angelien van der Zanden organiseerde een inspirerende Academiedag van de VKGE bij ZiN Inspiratielab, nam afscheid van Sjoerd Oomen bij BNZ Nijmegen, deed voorbereidingen voor de Hospitality Hub van FCSI Nederland en had een persoonlijk succes met het behalen van het HBO-Coaching diploma, een nieuwe stap in haar loopbaan.

Esther nam deel aan de INTERGASTRA in Stuttgart voor FCSI Deutschland-Österreich e.V. en startte met de voorbereidingen van de FCSI EAME Conference in Zürich.

Dilianne maakte deel uit van een groepsreis van Groepsaccommodaties Nederland. En onze echte Brabander genoot van de Carnavalsweek!

Voor Angela zijn de kwaliteitsvisitaties van de NVSHA (Nederlandse Vereniging van SpoedeisendeHulp-Artsen) ook weer gestart. Onlangs mocht zij een bezoek brengen aan het Flevoziekenhuis in Almere. Het blijft altijd intrigerend om achter de schermen van de spoedeisende hulp mee te mogen kijken.

Famke vierde het 30-jarig bestaan van AMS-IX op de ss Rotterdam op 1 februari én op 13 februari was ze bij de 150e Board Meeting van de organisatie!

Laten we samen blijven groeien en bruisen bij ABCS! Benieuwd wat ons team in maart op de planning heeft staan? Houd onze socials in de gaten.