Recap: Oktober 2023

Wat hebben onze teamleden in oktober gedaan?

Marjolein & Liesbeth kregen een exclusief kijkje in de keuken bij Mondial Van Dijk Verhuizingen Boxmeer.

Liesbeth had een leuke ervaringen bij de opleidingsvisitatie in het Amsterdam UMC voor de NVSHA (Nederlandse Vereniging van SpoedeisendeHulp-Artsen). Ze ontmoette de visitatiecommissie en ontdekte de complexe, maar prachtige wereld achter ziekenhuizen.

Elonique, Dilianne, Esther, Linda en Marilou straalden op Host Milano voor FCSI EAME, met een geweldige stand en een spectaculaire Sponsor Recognition Party waar de Sponsorawards en Student Challenge Awards werden uitgereikt.

Linda organiseerde de partner- en stakeholdersbijeenkomst voor Techniekcoalitie Brabant en hielp bij de sollicitatieprocedure van ruim 40 nieuwe artsen in opleiding tot spoedeisende hulp arts voor 2024 bij NVSHA.

Angelien deelde haar avonturen, van inspirerende congressen tot nieuwe stappen in haar opleiding en bedrijfsbezoeken. Zo was zij voor de VKGE aanwezig bij het Groentecongres in het Naturalis Biodiversity Center Nederland te Leiden en bij de jaarlijkse Heidag bij Igluu te Eindhoven. En is zij aangekomen bij de laatste module ‘Psychologie en coaching’ van haar opleiding HBO Coaching.

Daarnaast was Angelien nog op pad met de leden van BNZ Nijmegen. Zij hebben een bezoek gebracht aan het De Vasim Nijmegen terrein. En om de maand af te sluiten was zij aanwezig bij de presentatie van de werkgroep KVO aan de ondernemers van de bedrijventerreinen Ladonk/Vorst.

Esther en Marilou werkten hard tijdens de FCSI Deutschland-Österreich e.V. Convention in Berlijn, op prachtige locaties met waar mooie foto's zijn gemaakt.

Angela tilde samen met Marjolein en Liesbeth projecten voor de NVSHA (Nederlandse Vereniging van SpoedeisendeHulp-Artsen) naar een hoger niveau. Ook werkt ze aan nieuwe evenementen voor 2024.

Merel was enthousiast bezig met het GLAM event, Clubp, hét platform voor ambitieuze secretaresses en support professionals weekend en de implementatie van nieuw mobiliteitsbeleid bij Acture.

Famke ondersteunde de organisatie van de bruiloft van Anita Caron van The Orderly Office en had een succesvolle brainstormsessie met Elonique op ons Clubp-kantoor in Amsterdam.

Kortom, een gevarieerde maand vol inspiratie en samenwerking in ons team!

Ben jij benieuwd naar de updates van Clubp, hét platform voor ambitieuze secretaresses en support professionals en EVA support professionals? Houd dan de socials van Clubp en EVA in de gaten!