Recap: December 2023

???? December was één groot feest bij ABCS! ????

Een warm welkom voor onze nieuwe collega Amen Afonso, die op 11 december officieel aan boord kwam. 
 
Liesbeth was vol energie in de weer met verhuisopnames door Mondial Van Dijk Verhuizingen Boxmeer. Daarnaast vulde ze voor het eerst een visitatierapport in voor de RGS en zorgde ze voor een opgeruimde start van het nieuwe jaar door de mailboxen van zowel NVSHA (Nederlandse Vereniging van SpoedeisendeHulp-Artsen) als PE-online op te schonen. 
 
Linda reisde heel Nederland door voor verschillende evenementen, van de NVSHA ledendag en ALV bij Green Village tot de kwaliteitsvisitatie in Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. En alsof dat niet genoeg was, was er ook nog afstemming over het Team in Techniek event vanuit Techniekcoalitie Brabant en goed nieuws over het project van Techniekcoalitie Limburg.

Angelien straalde op de foto na een succesvolle bestuursvergadering van VKGE bij PSV en een diner met de Raad van Toezicht. Het jaar werd afgesloten met Metaalhuis , waarbij ze het Philips Museum bezochten en genoten van een heerlijk diner bij De Kazerne. Plus, het bedrijventerrein BNZ Nijmegen mag zich nu tot de top-5 van veiligste terreinen van Nederland rekenen na de hercertificering van het KVO certificaat.
 
Dilianne zorgde voor een interactieve Friday Talk bij FCSI EAME en draaide mee in de maandelijkse vergaderingen van Vereniging het Nederlandse Luchtverkeersleiders Gilde (VNLG) en FCSI EAME. En laten we de training bij Monika Brussaard-Sas SAS Interieuradvies & realisatie niet vergeten - een geheime bron vertelt dat het een groot succes was!
 
Famke was druk met vooroverleg bij New York Pizza, de AMS-IX General Meeting, en een bezoek aan het prachtige EBC kantoor in Amsterdam met Elonique. En natuurlijk ontbrak de feestelijke sfeer niet op de AMS-IX X-MAS Celebration op 20 december. ✨ 
 
We sloten het jaar af met een gezellige kerstborrel op de laatste werkdag. Dubbel feest, want we vierden ook nog eens het 15-jarig bestaan van Acture, waarbij Merel Verheul onder andere aanwezig was!
 
Kortom, december was een maand vol hoogtepunten, nieuwe avonturen en successen voor ABCS en het team! Op naar een geweldig nieuw jaar vol kansen en uitdagingen.